Παρασκευή 13 Απριλίου 2012

The essential color of mint...


Όσο και να προσπαθούσα, αυτό το άρθρο δεν μπορούσα να το τελειώσω. Αυτό το χρώμα είναι ότι πιο ωραίο έχει κυκλοφορήσει στην μόδα. Είναι διαχρονικό, με όλα ταιριαστό, καλοκαιρινό… είναι το χρώμα της Μέντας!! Το είδαμε να κυκλοφορεί από το 2011 στις πασαρέλες αλλά φέτος είναι η χρονιά του. Και ξεκινάω από: Alexander Wang s/s 2011, Fendi s/s 2011, Antonio Berardi, Proenza Schouler, Versus, Jill Stuart και Christopher Kane όλα s/s 2012.
source: style.com


Και φυσικά δεν ήταν μόνο αυτοί συνεχίζουμε με Chanel rtw 2012, Tibi, Louis Vuitton και Vera Wang όλα και πάλι από τις συλλογές s/s 2012.
source: style.com


Το χρώμα αυτό αγάπησαν και υιοθέτησαν σχεδόν όλα τα blog. Jessica από το “tuulavintage”, Cindy από το “comeovertothedarkside”, Chiara από το “theblondesalad” και πολλά άλλα.
source: tuulavintage, comeovertothedarkside, phowi, callixto, theblondesalad.


Φυσικά celebrities, fashion editors, it-girls, φωτογράφοι και μοντέλα φόρεσαν κάτι από Μέντα. Nicole Richie, Caroline Sieber, Natalie Joos, Giovanna Battaglia, Jessica Alba, Julia Sarr Jamois, Olivia Palermo και Kim Kardashian μερικές από αυτές.
source: zimbio, tfs, wheredidugetthatstreet,justjared, littlemisstwiggy, oliviastyle, celebuzz.


Τέλος εταιρίες ρούχων χρησιμοποίησαν το χρώμα της μέντας στις συλλογές τους αλλά και στα αξεσουάρ τους. Λατρέψαμε την σειρά παπουτσιών της εταιρίας Zara s/s 2012 σε χρώμα φυσικά αυτό της Μέντας.
source: zara.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου