Πέμπτη 26 Απριλίου 2012

Natalie Joos…


Casting Agent και σύμβουλος μόδας η Natalie Joos γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Βέλγιο. Ξεκίνησε την καριέρα της στη μόδα όταν μετακόμισε στη Νέα Υόρκη το 1997. Εργαζόταν αρχικά ως προσωπική βοηθός του Glenn OBrien και στη συνέχεια σαν Studio Manager για την φημισμένη αμερικανίδα φωτογράφο Craig Mcdean. Η Natalie ξεκίνησε τη δική της εταιρία casting το 2003. Από τότε έχει δημιουργήσει ένα μεγάλο εύρος πελατών, όπως η Hugo Boss, Helmut Lang, Phillip Lim και Rocawear. Έχει συνεργαστεί με φωτογράφους όπως ο Mario Sorrenti, Paola Kudacki, Ben Watts, Chad Pitman και Greg Kadel.
Μπορείτε να επισκεφτείτε το site της: www.talesofendearment.com
source: bfanyc, streetpeeper, trendycrew, harpersbazaar, stylusmuse, carolinesmode, citizencouture, frompariswithlove, themerrymakers, alltheprettybirds, wheretomorrowshines, stylesight.

Τετάρτη 25 Απριλίου 2012

Combination of blue yellow…


Το είδαμε το χειμώνα του 2011 θα το ξαναδούμε και το χειμώνα του 2012. Ο συνδυασμός του μπλε-κίτρινο είναι δεδομένος για άλλον έναν χρόνο. Matthew Williamson, Emilio Pucci, Pradal Gurung, Prada μερικοί από τους γνωστούς οίκους μόδας που το υποστήριξαν.Camilla Belle, Diana Agro, Oluchi Orlandi, Shala Monroque, Hanneli Mustaparta, Natasha Goldenberg και Gloria Baume μερικές από τις διάσημες που το φόρεσαν.

source: justjared, buro247, style.com, fashionandfrank, wearthemarket, fashionbombdaily, hanneli, fashionjade, trendycrew.


Οι ποιο φανατικές οπαδοί αυτού του συνδυασμού υπήρξαν οι Viviana Volpicella και η Shala Monroque. Μπλε και Κίτρινο, δύο συμπληρωματικά χρώματα, ένας εκρηκτικός συνδυασμός που μας αρέσει πολύ!!

source: fotolog, styletao, streetpeeper, style.com, wheretomorrowshine, photodiary.typepad.

Τρίτη 24 Απριλίου 2012

Torn Denim…


Torn denim ή στα ελληνικά ξεσκισμένο τζιν είναι μόδα που υπάρχει χρόνια τώρα απλά ανάλογα με τη χρονιά αλλάζει η μόδα του τρόπου του σκισίματος. Φέτος είναι λοιπόν τα σκισίματα είναι παντού ελαφρός στρογγυλεμένα με τα νήματα του τζιν να κρέμονται. Παντελόνια, φούστες, μπουφάν όλα είναι σκισμένα. Αυτό που μας άρεσε περισσότερο είναι τα κλασσικά boyfriend σκισμένα τζίν.

source: garancedore.fr, vogue, aloveisblind, afterdrk, songofstyle, vanessajackman, gastrochic, selinben.

source: garancedore.fr, eatsleepdenim, fashionedited, vogue.com.

Δευτέρα 23 Απριλίου 2012

Spring and Stripes…


Καθώς μπαίνει η άνοιξη και αλλάζει ο καιρός, ανοίγοντας την ντουλάπα για να βρω τι θα βάλω το μάτι μου πέφτει μόνο πάνω στις ριγέ μπλούζες. Για ένα περίεργο λόγο το ριγέ το έχω συνδυάσει μόνο με Άνοιξη.  Φοριέται πολύ και από πολλές. Fashion Icon Olivia Palermo είναι μία από αυτές.

source: lulufrost, zimbio, thestyleumbrella, outfitidentifier.


Το έχουμε δει επίσης να το φοράνε πολλές ακόμη αποδεικνύοντας ότι το ριγέ είναι πάντα μόδα! Katie Holmes, Miranda Kerr, Jessica Alba, Sarah Rutson, Elisa Sednaoui, Poppy Delevingne, Daria Dasha Zhukova Rosie Huntington, Anna Selezneva and Karla από το blog Karlas Closet.

source: zimbio, celebrityfashionista, grazia.it, gomoneyways, iwanthecloset, styleroast, gooutfitters, lamodellamafia, karlascloset.

Κυριακή 22 Απριλίου 2012

It’s Style… Party Time!!!


Πολλά πάρτι έγιναν μέσα στην εβδομάδα διαλέξαμε τρία και από αυτά σας παρουσιάζουμε τις καλύτερες εμφανίσεις:
1.       Mad Tea Party – Natalie Zinko
             ▪ Natasha Goldenberg  ▪ Anastasia Ryabtsova  ▪ Marina and Maria Dolidze Lopatova
source: Vogue.ru

2.       Parties for Lisa Perry and Gaia Repossi

▪ Gaia Repossi  ▪ Dree Hemingway  ▪ Anya Ziourova
source: style.com

3.       New Collection ala Russe

▪ Anastasia Romantsova  ▪ Juliana Sergeenko  ▪ Julia Bordovskikh  ▪ Snejana Georgieva
source: buro24/7, spletnik.ru

Σάββατο 21 Απριλίου 2012

48+48 hours style…


Άποψη και στυλ σε μια εβδομάδα Μαρία Ηλιάκη, Φαίη Σκορδά, Μαρία Μπακοδήμου σε 48+48 ώρες λοιπόν είδαμε…

Παρασκευή 20 Απριλίου 2012

New arrival… Bustier!!!


Αν έχεις μέση δαχτυλίδι και τέλειους κοιλιακούς τότε η μόδα φέτος είναι για σένα. Mπουστάκι (bustier εναλλακτικά bustiere) φοριέται με όλα. Midi φούστα ή σε σχήμα άλφα, κοντή ή μακριά, σορτς ή παντελόνι. Το συναντήσαμε σε πολλές collection για την Άνοιξη 2012 όπως Vika Gazinskaya, Dolce&Gabbana, Proenza Shcouler, Versace, Prada, Nina Ricci, Donna Karran.

source: vogue.ru


Celebrities το επέλεξαν για τις διάφορες εμφανίσεις τους. Μερικές από αυτές Hanneli Mustaparta, Cristina Tosio, Dree Hemingway, Pixie Lott, Miroslava Duma, Gwyneth Paltrow, Elena Perminova, Eliza Sednaui, Kirsten Dunst.

source: alltheprettybirds, style.com, snapfashion, anneofcarverville, luxurylive, vogue.ru.


Πρώτες όμως απ’ όλες το φόρεσαν γνωστές blogger με μεγάλη επιτυχία “karlas closet” και “the golden diamonds”.  

source: karlascloset, thegoldendiamonds.

Τρίτη 17 Απριλίου 2012

Olivia Palermo addicted to yellow !!!


Olivia Palermo ένα όνομα πολλά στυλ. Ήθελα να κάνω ένα άρθρο γενικό σχετικά με το στυλ της και της διάφορες εμφανίσεις της αλλά δεν ξέρω τι να πρωτοδιαλέξω. Από το 2007 που την είδαμε για πρώτη φορά μέχρι και σήμερα όλες οι επιλογές της είναι επιεικώς άψογες. Σε όλα αυτά τα χρόνια  όμως παρατηρούμε μια μικρή εμμονή της Olivia στο χρώμα κίτρινο και σε όλες τις αποχρώσεις αυτού.
source: tfs, lifestylemirror, elliebalfe, achiccritique, zimbio, oliviapalermo, dailymail, marieclaire.


Ακόμη και αν δεν περιλαμβάνετε το χρώμα κίτρινο στην ένδυσή της τότε σίγουρα θα περιλαμβάνετε στα αξεσουάρ ή στα παπούτσια της. Όπως και να χει της πάει και εμάς μας αρέσει πολύ.
source: igeekpurses, boozt, zimbio, oliviapalermofashion, habituallychic, sugarscape, stscelebblog, celebutopia.

Κυριακή 15 Απριλίου 2012

Do you remember Mules ???


Ο οίκος Louis Vuitton έκανε μια αναδρομή στο χρόνο και επανέφερε στη μόδα τα γνωστά μας mules. Σε αποχρώσεις παστέλ αλλά και μαύρο κόκκινο μας εξέπληξε ευχάριστα.
source: style.com


Μεγάλη απήχηση είχαν τα Louis Vuitton mules και στα περιοδικά μόδας τα οποία τα χρησιμοποίησαν στις διάφορες φωτογραφίσεις που έκαναν. Μερικές από αυτές είναι της Rachel McAdams, Olivia Palermo, Aurelie Claudel, Elizabeth Olsen, Jessica Stam, Anne Sophie Monrad, Ashley Benson, Agnete Hegelund, Mila Kunis και Daria Strokons.

source: glamour, coolspotters, anneofcarversville, lajavastyle, fashiononrock, teenvogue, hb, aprettierplace.


Μεγάλη εντύπωση μου προκαλεί ότι ακόμη δεν έχουμε πολλές εμφανίσεις διασήμων ή Fashionistas με τις εντυπωσιακές γόβες. Οι λίγες εμφανίσεις που έχουμε δει είναι αυτές των Elle Fanning, Anna Dello Russo, Luisa Orsini, Antonine Peduzzi, Natalie Vodianova, Kate Upton, Rive Droite.  

source: fashionfame, vogue.fr, zimbio, coolspotters, ellecanada.

Παρασκευή 13 Απριλίου 2012

The essential color of mint...


Όσο και να προσπαθούσα, αυτό το άρθρο δεν μπορούσα να το τελειώσω. Αυτό το χρώμα είναι ότι πιο ωραίο έχει κυκλοφορήσει στην μόδα. Είναι διαχρονικό, με όλα ταιριαστό, καλοκαιρινό… είναι το χρώμα της Μέντας!! Το είδαμε να κυκλοφορεί από το 2011 στις πασαρέλες αλλά φέτος είναι η χρονιά του. Και ξεκινάω από: Alexander Wang s/s 2011, Fendi s/s 2011, Antonio Berardi, Proenza Schouler, Versus, Jill Stuart και Christopher Kane όλα s/s 2012.
source: style.com


Και φυσικά δεν ήταν μόνο αυτοί συνεχίζουμε με Chanel rtw 2012, Tibi, Louis Vuitton και Vera Wang όλα και πάλι από τις συλλογές s/s 2012.
source: style.com


Το χρώμα αυτό αγάπησαν και υιοθέτησαν σχεδόν όλα τα blog. Jessica από το “tuulavintage”, Cindy από το “comeovertothedarkside”, Chiara από το “theblondesalad” και πολλά άλλα.
source: tuulavintage, comeovertothedarkside, phowi, callixto, theblondesalad.


Φυσικά celebrities, fashion editors, it-girls, φωτογράφοι και μοντέλα φόρεσαν κάτι από Μέντα. Nicole Richie, Caroline Sieber, Natalie Joos, Giovanna Battaglia, Jessica Alba, Julia Sarr Jamois, Olivia Palermo και Kim Kardashian μερικές από αυτές.
source: zimbio, tfs, wheredidugetthatstreet,justjared, littlemisstwiggy, oliviastyle, celebuzz.


Τέλος εταιρίες ρούχων χρησιμοποίησαν το χρώμα της μέντας στις συλλογές τους αλλά και στα αξεσουάρ τους. Λατρέψαμε την σειρά παπουτσιών της εταιρίας Zara s/s 2012 σε χρώμα φυσικά αυτό της Μέντας.
source: zara.com

Πέμπτη 12 Απριλίου 2012

48 hours style…


Και μέσα στη Μ. Εβδομάδα Μαρία Ηλιάκη, Φαίη Σκορδά, Μαρία Μπακοδήμου έκαναν εμφανίσεις στιλιστικά άψογες. Σε 48 ώρες λοιπόν είδαμε…


Δύο εμφανίσεις όμως χρωματικά παρόμοιες έκλεψαν την παράσταση. Μαρία Ηλιάκη και Φαίη Σκορδά μας έδειξαν πόσο ωραίο είναι το χρώμα Μπλε!!!

Τετάρτη 11 Απριλίου 2012

Colorful Pants & Jessica Alba!!!


Όλα τα χρώματα της μόδας φόρεσε τις τελευταίες μέρες η Jessica Alba στις εμφανίσεις της. Κάθε μέρα και ένα διαφορετικό χρώμα σε παντελόνι. Alba keep wearing colorful pants we like it!!!

Sourse: zimbio.com, celebrity-paradise.com, flynetpictures.com, celebritygossip.net.

Κυριακή 8 Απριλίου 2012

Black style out…


Μια ολόκληρη σεζόν με black out και Νάντια Μπουλέ. Μία σεζόν γεμάτη με ενδιαφέρουσες εμφανίσεις. 22 διαφορετικά στυλ και πολύ Νάντια Μπουλέ…




Neon yellow or NEwONe yellow…


Η λέξη 'neon' είναι ελληνική και σημαίνει 'new one'. Ένα νέο λοιπόν χρώμα στη μόδα το Κίτρινο Νέον. Πρωτοπόρος θα μπορούσα να πω πως ήταν ο Christopher Kane με τη συλλογή resort 2011. Ακολούθησαν οι Michael Kors και Diane Von Furstenberg, resort 2012, Oscar de la Renta , Jason Wu spring 2012 και η Bianca Spender fall 2012.

source: style.com, fashioning.


Μεγάλα Blog της μόδας γέμισαν με neon χρώμα. Η Chiara με το “The blonde salad” και η Andy με το “Stylescrapbook” είναι μερικά δυνατά παραδείγματα.

source: theblondesalad, stylescrapbook.


Neon γέμισαν και οι πρώτες σειρές στις πασαρέλες από τις πιο fashionable προσωπικότητες. Miroslava Dume, Sarah Rutson, Julia Sarr-Jamois, Anna Dello Russo και η Tamn McPherson.

source: harpersbazaar, backseatstylers, streetfsn, satorialist, buro247.


Φυσικά δεν θα περνούσε απαρατήρητο το χρώμα και από τις Celebrity ανά τον κόσμο.

source: zimbio.

Παρασκευή 6 Απριλίου 2012

What about Celine ???

Όλα ξεκίνησαν μόλις βγήκε η καινούρια συλλογή της Celine, Resort 2012. Στο χρώμα της ώχρας ο φόντος, με κόκκινα, κίτρινα και μπλε λουλούδια.

photos from style.com

Και μετά το ανακάλυψαν τα μεγαλύτερα fashion icon ανά τον κόσμο. Gaia Reposi, Miroslava Mikheeva Duma, Sarah Ruston, Alexa Chung, Caroline Winberg μερικές εμφανίσεις με σύνολα Celine.

photos from tfs, grazia.it, stylespotting.com, olivecollar blog, elle.es

Φωτογραφίες σε περιοδικά, φωτογραφίες για fashion street style τελικά αγαπάμε Celine!!!
photos from la modella mafia, philoh for vogue.com, just jared

Πέμπτη 5 Απριλίου 2012

48 hours style...


Για ακόμη ένα 48ωρο οι πιο στιλάτες κυρίες της τηλεόρασης έκλεψαν την παράσταση. καλύτερη εμφάνιση των τελευταίων 2 ημερών αυτή της Μαρίας Ηλιάκης, κίτρινο παντελόνι τζιν πουκάμισο σε μια εμφάνιση οι πιο must επιλογές της σεζόν. Αρκετά casual η εμφάνιση της Μαρίας Μπακοδήμου, αν και η στέκα στα μαλλιά θεωρούμε πως ήταν λίγο φάουλ. Τέλος η Φαίη Σκορδά με αρκετά επίσημη εμφάνιση για πρωί, μας αρέσει το φόρεμα αλλά την προτιμούμε όπως το προηγούμενο 48ωρο.

Τετάρτη 4 Απριλίου 2012

Being a princess...


Βασίλισσες και πριγκίπισσες πολλές!! Με στυλ και κομψότητα όμως ελάχιστες, τόσο λίγες όσο τα δάχτυλα του ενός χεριού. Μια από τις εξαιρέσεις αυτές αποτελεί η Marie Chantal. Κομψότητα και στυλ συνδυάζονται άψογα στην φωτογράφισή της για το περιοδικό GG Magazine.

From GG Magazine, photo: Mark Seelen

Τρίτη 3 Απριλίου 2012

48 hours style...

Και καθώς μπαίνουμε στην Άνοιξη οι γνωστές παρουσιάστριες της μικρής μας TV βάλανε τα χρώματά τους. Παλ αποχρώσεις και καρό για την Φαίη Σκορδά στο "Πρωινό mou" μας θύμισε κάτι από την παιδική μας ηλικία.


Δυναμική η εμφάνιση της Μαρίας Ηλιάκη στο "Δέστε τους" με μπλε-κόκκινο και μαύρο-άσπρο συνδυασμό, παντελόνι και στις δύο εμφανίσεις μας δείχνει πως ακόμη και έτσι μια γυναίκα παραμένει πολύ θηλυκή.


Τέλος η Μαρία Μπακοδήμου μας εκπλήσσει πάντα ευχάριστα με τις στιλιστικές τις επιλογές έτσι και αυτό το 48ωρο έκανε την διαφορά.