Σάββατο 23 Ιουνίου 2012

Like a wind….


Κάνω μια αναδρομή στο παρελθόν και επιστρέφω στο 2009…Chloefall 2009 και σε ένα σύνολο το οποίο μπορεί να μη το δώσαμε τότε πολύ σημασία αλλά για το καλοκαίρι του 2012 είναι must. Πλισέ φούστα μακριά, λευκό πουκάμισο  είναι ο πιο αεράτος συνδυασμός. Total white, crème and white, οποιο συνδυασμό και αν διαλέξουμε είναι απλά τέλειο.



source: buro247, tatler.ru, justjared, style.com, mango, harper bazaar, spletnik.

Δευτέρα 18 Ιουνίου 2012

Massimo Dutti…. June 2012 !!!


Ίσως ένα από τα καλύτερα look book του μήνα το Massimo Dutty κλέβει τα βλέμματα.  Οι πιο hot τάσεις τις σεζόν στους πιο ωραίους συνδυασμούς. Λευκά αέρινα φορέματα, πλισέ φούστες, φαρδιές άσπρες παντελόνες και παστέλ  knitwear είναι μερικές από τις προτάσεις του Massimo.

source: massimodutti.com  

Πέμπτη 7 Ιουνίου 2012

A Very Stylish Girl…Olivia Palermo!!!


Χρειάζομαι πολλές σελίδες blog για ανεβάσω όλες τις εμφανίσεις της Olivia’s, γι’ αυτό θα περιοριστώ σε αυτές των τελευταίων εβδομάδων.


source: tfs

Τρίτη 5 Ιουνίου 2012

Uliana Sergienko || Ульяна Сергеенко !!!


Κοσμική, φωτογράφος, σχεδιάστρια αλλά κυρίως Fashion Icon… that’s Uliana Sergienko… 














source: buro247, vogue.ru, style.com, tfs, Harper's bazaar, tatler.ru.

Τετάρτη 16 Μαΐου 2012

Combination of blue red…


Μα πόσο χρώμα υπάρχει αυτό το καλοκαίρι! Άλλος ένας συνδυασμός χρωμάτων που έχει κάνει την εμφάνιση του είναι αυτός του Κόκκινου Μπλε. Έντονος  συνδυασμός, ξεχωρίζει από μακριά αν όμως συνδυαστεί σωστά απλά εντυπωσιάζει. H DKNY το χρησιμοποίησε στη συλλογή της SS 2012 είτε floral είτε ριγέ είτε ποιο minimal.

source: style.com
Φυσικά αυτά τα δύο βασικά χρώματα τίμησαν πολλά fashion girls και σας παρουσιάζω μερικά από αυτά. Jenny Kang, Chiara, Natalie Massenet, Adeline Michele, Daphne Hezard, Natalie Joos, Wendy Murdoch, Olivia Palermo και φυσικά η ποιο φανατική απ’ όλες Elisa Nalin.


source: harpersbazaar, stylesight, elle, streetpeeper, vogue.ru, style, buro247, stockholmstreetstyle.



Τρίτη 15 Μαΐου 2012

Chanel Cruise 2013…


Λίγο πριν τις εκλογές της Γαλλίας ο Karl Lagerfeld μας παρουσιάζει την συλλογή Chanel Cruise 2013. Μετά την εκπληκτική συλλογή SS2012 περιμέναμε κάτι εξίσου εντυπωσιακό και για το 2013. Τα παστέλ χρώματα παραμείναν και πάλι το οποίο μου άρεσε πολύ, το όλο στυλ όμως ήταν επηρεασμένο από την τεχνοτροπία ροκοκό σε συνδυασμό με πανκ το οποίο δεν με ενθουσίασε. Αφού λοιπόν δεν μπορούμε να εστιάσουμε σε κάποιο κομμάτι της συλλογής θα εστιάσουμε στις εντυπωσιακές αφίξεις του show.

Vanessa Paradis, Tilda Swinton, Alice Dellal, Cecile Cassel, Laura Bailey, Ines Dela Fressarge, Caroline Sieber, Joanna Preiss, Sam Taylor Wood.


Elodie Bouchez, Alba Rohrwacher, Astid Berges Frisbey, Sophie Auster, Caroline De Maigret, Miroslava Duma, Laura Neiva, Laetitia Crahay, Georgia May Jagger.

source: buro247, harpersbazzar, zimbio, vogue.fr.

Δευτέρα 7 Μαΐου 2012

Sydney Fashion ^3!!!


Εβδομάδα μόδας στο Σύδνεϋ και δεν θα μπορούσαμε να μην δείξουμε κάτι από την νότια αυτή χώρα. Πολλές εμφανίσεις, αρκετό στυλ αλλά τρεις ήταν οι κυρίες που ξεχώρισαν, Natalie Joos , Christine Centenera και Taylor Tomasi-Hill. Σημείωση: ιδιαίτερη έμφαση δώστε στα γυαλιά τους είναι must γι’ αυτό το καλοκαίρι.

source: harpersbazaar.com

Πέμπτη 3 Μαΐου 2012

Style Lessons…from Russia!


Μαθήματα στυλ παραδίδουν οι  celebrities της Ρωσίας στα event τις προηγούμενης εβδομάδας. Και όχι μόνο της προηγούμενης εβδομάδας. Τα κορίτσια του βορρά έχουν σκαρφαλώσει στην κορυφή των πιο στιλάτων γυναικών παγκοσμίως. Ότι και αν φορέσουν το υποστηρίζουν τέλεια από την βραδινή εμφάνιση μέχρι την απλή καθημερινή. Το χαρακτηριστικό τους γνώρισμα, είναι πάντα γυναίκες!

source: vogue.ru

source: vogue.ru, buro247

Πέμπτη 26 Απριλίου 2012

Natalie Joos…


Casting Agent και σύμβουλος μόδας η Natalie Joos γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Βέλγιο. Ξεκίνησε την καριέρα της στη μόδα όταν μετακόμισε στη Νέα Υόρκη το 1997. Εργαζόταν αρχικά ως προσωπική βοηθός του Glenn OBrien και στη συνέχεια σαν Studio Manager για την φημισμένη αμερικανίδα φωτογράφο Craig Mcdean. Η Natalie ξεκίνησε τη δική της εταιρία casting το 2003. Από τότε έχει δημιουργήσει ένα μεγάλο εύρος πελατών, όπως η Hugo Boss, Helmut Lang, Phillip Lim και Rocawear. Έχει συνεργαστεί με φωτογράφους όπως ο Mario Sorrenti, Paola Kudacki, Ben Watts, Chad Pitman και Greg Kadel.
Μπορείτε να επισκεφτείτε το site της: www.talesofendearment.com
source: bfanyc, streetpeeper, trendycrew, harpersbazaar, stylusmuse, carolinesmode, citizencouture, frompariswithlove, themerrymakers, alltheprettybirds, wheretomorrowshines, stylesight.

Τετάρτη 25 Απριλίου 2012

Combination of blue yellow…


Το είδαμε το χειμώνα του 2011 θα το ξαναδούμε και το χειμώνα του 2012. Ο συνδυασμός του μπλε-κίτρινο είναι δεδομένος για άλλον έναν χρόνο. Matthew Williamson, Emilio Pucci, Pradal Gurung, Prada μερικοί από τους γνωστούς οίκους μόδας που το υποστήριξαν.Camilla Belle, Diana Agro, Oluchi Orlandi, Shala Monroque, Hanneli Mustaparta, Natasha Goldenberg και Gloria Baume μερικές από τις διάσημες που το φόρεσαν.

source: justjared, buro247, style.com, fashionandfrank, wearthemarket, fashionbombdaily, hanneli, fashionjade, trendycrew.


Οι ποιο φανατικές οπαδοί αυτού του συνδυασμού υπήρξαν οι Viviana Volpicella και η Shala Monroque. Μπλε και Κίτρινο, δύο συμπληρωματικά χρώματα, ένας εκρηκτικός συνδυασμός που μας αρέσει πολύ!!

source: fotolog, styletao, streetpeeper, style.com, wheretomorrowshine, photodiary.typepad.

Τρίτη 24 Απριλίου 2012

Torn Denim…


Torn denim ή στα ελληνικά ξεσκισμένο τζιν είναι μόδα που υπάρχει χρόνια τώρα απλά ανάλογα με τη χρονιά αλλάζει η μόδα του τρόπου του σκισίματος. Φέτος είναι λοιπόν τα σκισίματα είναι παντού ελαφρός στρογγυλεμένα με τα νήματα του τζιν να κρέμονται. Παντελόνια, φούστες, μπουφάν όλα είναι σκισμένα. Αυτό που μας άρεσε περισσότερο είναι τα κλασσικά boyfriend σκισμένα τζίν.

source: garancedore.fr, vogue, aloveisblind, afterdrk, songofstyle, vanessajackman, gastrochic, selinben.

source: garancedore.fr, eatsleepdenim, fashionedited, vogue.com.

Δευτέρα 23 Απριλίου 2012

Spring and Stripes…


Καθώς μπαίνει η άνοιξη και αλλάζει ο καιρός, ανοίγοντας την ντουλάπα για να βρω τι θα βάλω το μάτι μου πέφτει μόνο πάνω στις ριγέ μπλούζες. Για ένα περίεργο λόγο το ριγέ το έχω συνδυάσει μόνο με Άνοιξη.  Φοριέται πολύ και από πολλές. Fashion Icon Olivia Palermo είναι μία από αυτές.

source: lulufrost, zimbio, thestyleumbrella, outfitidentifier.


Το έχουμε δει επίσης να το φοράνε πολλές ακόμη αποδεικνύοντας ότι το ριγέ είναι πάντα μόδα! Katie Holmes, Miranda Kerr, Jessica Alba, Sarah Rutson, Elisa Sednaoui, Poppy Delevingne, Daria Dasha Zhukova Rosie Huntington, Anna Selezneva and Karla από το blog Karlas Closet.

source: zimbio, celebrityfashionista, grazia.it, gomoneyways, iwanthecloset, styleroast, gooutfitters, lamodellamafia, karlascloset.

Κυριακή 22 Απριλίου 2012

It’s Style… Party Time!!!


Πολλά πάρτι έγιναν μέσα στην εβδομάδα διαλέξαμε τρία και από αυτά σας παρουσιάζουμε τις καλύτερες εμφανίσεις:
1.       Mad Tea Party – Natalie Zinko
             ▪ Natasha Goldenberg  ▪ Anastasia Ryabtsova  ▪ Marina and Maria Dolidze Lopatova
source: Vogue.ru

2.       Parties for Lisa Perry and Gaia Repossi

▪ Gaia Repossi  ▪ Dree Hemingway  ▪ Anya Ziourova
source: style.com

3.       New Collection ala Russe

▪ Anastasia Romantsova  ▪ Juliana Sergeenko  ▪ Julia Bordovskikh  ▪ Snejana Georgieva
source: buro24/7, spletnik.ru

Σάββατο 21 Απριλίου 2012

48+48 hours style…


Άποψη και στυλ σε μια εβδομάδα Μαρία Ηλιάκη, Φαίη Σκορδά, Μαρία Μπακοδήμου σε 48+48 ώρες λοιπόν είδαμε…

Παρασκευή 20 Απριλίου 2012

New arrival… Bustier!!!


Αν έχεις μέση δαχτυλίδι και τέλειους κοιλιακούς τότε η μόδα φέτος είναι για σένα. Mπουστάκι (bustier εναλλακτικά bustiere) φοριέται με όλα. Midi φούστα ή σε σχήμα άλφα, κοντή ή μακριά, σορτς ή παντελόνι. Το συναντήσαμε σε πολλές collection για την Άνοιξη 2012 όπως Vika Gazinskaya, Dolce&Gabbana, Proenza Shcouler, Versace, Prada, Nina Ricci, Donna Karran.

source: vogue.ru


Celebrities το επέλεξαν για τις διάφορες εμφανίσεις τους. Μερικές από αυτές Hanneli Mustaparta, Cristina Tosio, Dree Hemingway, Pixie Lott, Miroslava Duma, Gwyneth Paltrow, Elena Perminova, Eliza Sednaui, Kirsten Dunst.

source: alltheprettybirds, style.com, snapfashion, anneofcarverville, luxurylive, vogue.ru.


Πρώτες όμως απ’ όλες το φόρεσαν γνωστές blogger με μεγάλη επιτυχία “karlas closet” και “the golden diamonds”.  

source: karlascloset, thegoldendiamonds.

Τρίτη 17 Απριλίου 2012

Olivia Palermo addicted to yellow !!!


Olivia Palermo ένα όνομα πολλά στυλ. Ήθελα να κάνω ένα άρθρο γενικό σχετικά με το στυλ της και της διάφορες εμφανίσεις της αλλά δεν ξέρω τι να πρωτοδιαλέξω. Από το 2007 που την είδαμε για πρώτη φορά μέχρι και σήμερα όλες οι επιλογές της είναι επιεικώς άψογες. Σε όλα αυτά τα χρόνια  όμως παρατηρούμε μια μικρή εμμονή της Olivia στο χρώμα κίτρινο και σε όλες τις αποχρώσεις αυτού.
source: tfs, lifestylemirror, elliebalfe, achiccritique, zimbio, oliviapalermo, dailymail, marieclaire.


Ακόμη και αν δεν περιλαμβάνετε το χρώμα κίτρινο στην ένδυσή της τότε σίγουρα θα περιλαμβάνετε στα αξεσουάρ ή στα παπούτσια της. Όπως και να χει της πάει και εμάς μας αρέσει πολύ.
source: igeekpurses, boozt, zimbio, oliviapalermofashion, habituallychic, sugarscape, stscelebblog, celebutopia.

Κυριακή 15 Απριλίου 2012

Do you remember Mules ???


Ο οίκος Louis Vuitton έκανε μια αναδρομή στο χρόνο και επανέφερε στη μόδα τα γνωστά μας mules. Σε αποχρώσεις παστέλ αλλά και μαύρο κόκκινο μας εξέπληξε ευχάριστα.
source: style.com


Μεγάλη απήχηση είχαν τα Louis Vuitton mules και στα περιοδικά μόδας τα οποία τα χρησιμοποίησαν στις διάφορες φωτογραφίσεις που έκαναν. Μερικές από αυτές είναι της Rachel McAdams, Olivia Palermo, Aurelie Claudel, Elizabeth Olsen, Jessica Stam, Anne Sophie Monrad, Ashley Benson, Agnete Hegelund, Mila Kunis και Daria Strokons.

source: glamour, coolspotters, anneofcarversville, lajavastyle, fashiononrock, teenvogue, hb, aprettierplace.


Μεγάλη εντύπωση μου προκαλεί ότι ακόμη δεν έχουμε πολλές εμφανίσεις διασήμων ή Fashionistas με τις εντυπωσιακές γόβες. Οι λίγες εμφανίσεις που έχουμε δει είναι αυτές των Elle Fanning, Anna Dello Russo, Luisa Orsini, Antonine Peduzzi, Natalie Vodianova, Kate Upton, Rive Droite.  

source: fashionfame, vogue.fr, zimbio, coolspotters, ellecanada.

Παρασκευή 13 Απριλίου 2012

The essential color of mint...


Όσο και να προσπαθούσα, αυτό το άρθρο δεν μπορούσα να το τελειώσω. Αυτό το χρώμα είναι ότι πιο ωραίο έχει κυκλοφορήσει στην μόδα. Είναι διαχρονικό, με όλα ταιριαστό, καλοκαιρινό… είναι το χρώμα της Μέντας!! Το είδαμε να κυκλοφορεί από το 2011 στις πασαρέλες αλλά φέτος είναι η χρονιά του. Και ξεκινάω από: Alexander Wang s/s 2011, Fendi s/s 2011, Antonio Berardi, Proenza Schouler, Versus, Jill Stuart και Christopher Kane όλα s/s 2012.
source: style.com


Και φυσικά δεν ήταν μόνο αυτοί συνεχίζουμε με Chanel rtw 2012, Tibi, Louis Vuitton και Vera Wang όλα και πάλι από τις συλλογές s/s 2012.
source: style.com


Το χρώμα αυτό αγάπησαν και υιοθέτησαν σχεδόν όλα τα blog. Jessica από το “tuulavintage”, Cindy από το “comeovertothedarkside”, Chiara από το “theblondesalad” και πολλά άλλα.
source: tuulavintage, comeovertothedarkside, phowi, callixto, theblondesalad.


Φυσικά celebrities, fashion editors, it-girls, φωτογράφοι και μοντέλα φόρεσαν κάτι από Μέντα. Nicole Richie, Caroline Sieber, Natalie Joos, Giovanna Battaglia, Jessica Alba, Julia Sarr Jamois, Olivia Palermo και Kim Kardashian μερικές από αυτές.
source: zimbio, tfs, wheredidugetthatstreet,justjared, littlemisstwiggy, oliviastyle, celebuzz.


Τέλος εταιρίες ρούχων χρησιμοποίησαν το χρώμα της μέντας στις συλλογές τους αλλά και στα αξεσουάρ τους. Λατρέψαμε την σειρά παπουτσιών της εταιρίας Zara s/s 2012 σε χρώμα φυσικά αυτό της Μέντας.
source: zara.com